Al 10 jaar in de regio!

Geertsema bestaat dit jaar al 10 jaar. Dat moet een hoop tevreden klanten opgeleverd hebben. We zijn begonnen met ze aan het woord te laten. Deel ook uw mening!

Vul ook een beoordeling in!

De heer Klaas Runia
uit Zuidlaren

dinsdag 3 januari 2017
Heerlijke winkel, vriendelijk en deskundig personeel. Uitermate fijn bed gekocht die twee weken later is bezorgd en is geplaatst door de vakkundige mensen van Geertsema! Top!
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Anoniem
uit Groningen

zaterdag 14 januari 2017
We zijn erg blij dat er zo snel geleverd kon worden
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Mevrouw Lydia van Ketel
uit Ezinge

maandag 16 januari 2017
Niet eerder zo'n goede winkel gevonden: zeer deskundig advies, prettige vakmensen, verbazend veel keus, stipte levering en plaatsing door deskundige mensen, die bereid zijn ook een ander bed in huis even te verplaatsen. Niks is te veel.
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Mevrouw Ellen Schmidt
uit Bedum

vrijdag 20 januari 2017
We hebben een goed advies gekregen, hiervoor werd alle tijd genomen. Korte lijnen en zeer deskundig. De plaatsing van ons bed ging goed, snel en proffesioneel. Nu kunnen we heerlijk uitgerust wakker worden in ons nieuwe bed. We zijn blij met onze keuze voor Geertsema Slaapcomfort. Wij bevelen jullie zeker aan!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Mevrouw Yvonne Koch
uit Groningen

dinsdag 7 februari 2017
Hier is nog echt sprake van vakmanschap, service en betrokkenheid bij de klant. Er wordt maatwerk geleverd voor ieder individu. En vriendelijkheid alom! Wij slapen heerlijk op ons nieuwe matras, lattenbodem en kussen. Wij raden dan ook Geertsema Slaapcomfort van harte aan. Volledig waar voor je geld! Een investering in gezond slapen en uitgerust wakker worden. Heerlijk!
  • Winkel: 8
  • Service: 9
  • Aftersales: 9

Anoniem
uit Eenrum

zaterdag 11 februari 2017
Goed slapen geeft ontspanning, dat hebben we ervaren nu we op een bed van Röwa slapen. We voelden het als een grote stap om bij Geertsema naar binnen te stappen. 'Wat zouden ze ons gaan aanpraten!' ..... Niets, bleek later. We kregen goed advies, inzichten over hoe we tot nu toe geslapen hadden en waarom we wellicht vaak last van onze rug hadden. Ons lichaam werd opgemeten, onze wensen werden gehoord en we mochten proefliggen ..... en het klinkt misschien raar maar dan voel je wel dat je bij de vakman bent. Dat goed slapen ook wat van je portemonnee vraagt, dat moesten wij nog leren maar het bed dat we bij een discounter een paar maanden eerder hadden gekocht bleek een miskoop - dát is pas zonde van je geld! Ook konden we hoofdkussens op proef mee krijgen, want na een paar nachten slapen weet je pas echt hoe het bevalt. We zijn heel blij met de service van Geertsema. bedankt.
  • Winkel: 8
  • Service: 8
  • Aftersales: 8

Mevrouw Denise Wijchers
uit Leeuwarden

maandag 20 februari 2017
In de winkel werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen bij het testen van verschillende matrassen en bodems waarbij deskundig advies werd gegeven. We hebben een prachtig bed uitgezocht die korte tijd later werd geleverd en vakkundig in elkaar werd gezet door twee vriendelijke jongemannen. Wij kunnen Geertsema Slaapcomfort aan een ieder aanbevelen.
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

De heer T. Buist
uit Groningen

maandag 13 maart 2017
Vorige week m'n matras geleverd gekregen. Ik heb getwijfeld over het soort matras welke ik zou nemen, daarom heb ik me hierover laten adviseren. Bij Geertsema Slaap comfort hebben ze echt verstand van zaken. Ik heb nu een heerlijk matras en word elke dag uitgerust wakker, heerlijk!
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Anoniem
uit Usquert

zondag 2 april 2017
  • Winkel: 8
  • Service: 8
  • Aftersales: 8

Anoniem
uit Hornhuizen

zondag 9 april 2017
super winkel met een top service en een deskundig persoon die je de juiste keuze laat maken, en een keurig belletje voor de nazorg!
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

De heer Jan van de Wal
uit Uithuizermeeden

vrijdag 14 april 2017
Na 17 jaar op een pocketvering Pullman te hebben gelegen werd het tijd voor een nieuw matras. Woon je in het Noorden en wil je een goed matras advies, dan ga je naar Geertsema. We waten er eigenlijk best snel uit....... Hollandia dual comfort, een latex matras voor haar en voor hem, dankzij een zachte dan wel wat hardere zijde. Let op de stand van de olifant! Samen met de prachtige in de jaren vijftig door André Cordemeijer ontworpen Auping Cleopatra, hebben wij nu niet alleen een bed om in te slapen, maar ook om naar te kijken en uitgerust in wakker te worden. Hollandia matrassen zijn een Israëlisch product. Het is daar in het Midden Oosten nog wel eens onrustig, dus als men slaapt moet het wel goed zijn.......
  • Winkel: 8
  • Service: 8
  • Aftersales: 7

Mevrouw M Valkenier
uit Zwolle

dinsdag 25 april 2017
Goede service bij deze winkel. Ivm mijn rugklachten moest ik op zoek naar een goed matras. Eerst een luchtmatras aangemeten gekregen. Hier een jaar goed op geslapen, maar daarna kreeg ik klachten op dit matras. Gebeld en geïnformeerd wat en hoe dit kon. Uiteindelijk een nog veel beter matras bezorgd gekregen en hier slaap ik echt het beste op! Goede service en erg fijn meedenken!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

De heer Jan Pieter Ritzema
uit Winsum

vrijdag 28 april 2017
Vorig jaar 2 Rowa Eco 2 matrassen gekocht. We kregen een uitgebreide voorlichting van de heer Geertsema, welke als zeer deskundig en prettig werd ervaren. We zijn zeer tevreden over onze aankoop. Vandaag 2 Hollandia bedkussens gekocht in hun vestiging in Sauwerd. Ook nu kregen we een uitgebreide voorlichting. Kortom met onze aankopen zijn we zeer tevreden.
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 9

Mevrouw Betsy Elema
uit Stedum

vrijdag 28 april 2017
In de winkel werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, voor het opmeten van onze lichamen en het uitproberen vd soort matras en lattenbodem die voor ons geschikt zou zijn. We konden voelen wat voor verschil het maakt als een lattenbodem op je lichaam afgesteld wordt, of dat je gewoon een universele lattenbodem neemt. Het hoofdkussen mocht ik direct meenemen om het thuis eerst uit te proberen voordat ik hierover een besluit nam, daar hoefde ik niet lang over na te denken, na 1 nachtje wist ik, dit is een perfect kussen voor mij. De ombouw van het bed ( ledikant) zou langere lever-tijd in beslag nemen, daarom werden eerst de lattenbodems en de matrassen geleverd, zodat we daar alvast van konden genieten. De levertijd bleek mee te vallen zodat na 3 weken ook het ledikant is geleverd. Kortom een fijne winkel met vriendelijk personeel en een goede service.
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

De heer Nico Hazenberg
uit Baflo

donderdag 1 juni 2017
Een zeer deskundig advies, een goede prijs en bovenal een snelle levering! Top service!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 9

Anoniem
uit Warffum

vrijdag 2 juni 2017
Na jaren op een waterbed te hebben gelegen, toe aan een nieuw bed. Bij Geertsema prima en goed advies gekregen. Precies naar onze wens. Plaatsing en service uitstekend en navraag of alles naar wens was wordt zeer gewaardeerd. Super. Echt een aanrader om daar heen te gaan voor een nieuw bed !!!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Mevrouw Anka Pieterman
uit Uithuizen

vrijdag 16 juni 2017
Ik kan niet anders dan een 10 geven. Ik was weer toe aan een ander matras en heb eerst een matras thuis van Geertsema mogen uitproberen. Een groter probleem was het kussen, maar voor het bedrijf niet, ik mocht wederom verschillende kussens thuis uitproberen en heb mijn kussen gevonden. Ik ben heel tevreden over de services die familiebedrijf Geertsema levert!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10

Mevrouw Sandra Koert - Woldenga
uit Usquert

donderdag 22 juni 2017
Zoekende naar een nieuwe matras zijn wij uitgekomen bij Geertsema. Na een uitgebreide persoonlijke meting en bijbehorend advies hebben wij gekozen voor het Röwa slaapsysteem. Wij hebben dus een nieuwe bedbodem en matras gekocht en sinds de levering hebben wij hiervan nog geen spijt gehad. Vooral mijn man heeft sindsdien minder last van zijn rug. Ikzelf had iets meer tijd nodig om te wennen, maar slaap nu ook heerlijk!
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 9

Mevrouw Nel Dijkema-Sneep
uit Bedum

maandag 14 augustus 2017
We waren aan een nieuw bed toe maar wisten niet wat voor bed we moesten kopen. Door het goede advies en het helemaal op maat maken bedbodem en de matras die bij je past, slapen we nu op een heerlijk bed. ik had soms last van hoofdpijn op ons vorige bed als ik wakker werd. Nu nooit meer. Je wordt uitgerust wakker en het is een heerlijkheid om uitgerust wakker te worden op een bed van Geertsema. Echt super. Bedankt voor alle tijd, het duurde wel even voor we eruit waren. Super.
  • Winkel: 9
  • Service: 10
  • Aftersales: 9

De heer A.O. Broere
uit Winsum

zaterdag 7 oktober 2017
Nieuwe matrassen nodig, waarom naar de stad als het op het dorp kan? Voor de koop uitgebreide uitleg/ informatie en (proef)liggen bij Geertsema slaapconform. Wat een aantal verschillende merken/ soorten matrassen! Overgegaan tot koop van 2 matrassen voor de box-spring en ja we slapen er prima op. Na 3 maanden telefoon: "Met Geertsema slaapconform, hoe bevallen de matrassen en zijn er op/ aanmerkingen". Antwoord was kort: "Prima matrassen, slapen prima! Conclusie: Deskundige uitleg, no nonsens en goede aftersales!! Een adres waar je waar voor je geld krijgt!
  • Winkel: 10
  • Service: 10
  • Aftersales: 10