Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Ontdek de perfecte lighouding met onze lichaamsprofiel meting

Met behulp van de lichaamsprofiel meting, ons verworven specialisme en onze ruime ervaring gaan we samen met jou op zoek naar een bed die ervoor kan zorgen dat je ’s nachts echt kan ontspannen en je lichaam gedurende de hele nacht recht en goed ondersteund ligt. Want beter slapen, betekent een beter leven.

Stap 1

Maak online of telefonisch een afspraak

Kies jouw eigen voorkeurstijdstip op de website en maak een afspraak. Wij bellen jou om deze afspraak de verifiëren. Liever telefonisch? Geen probleem.

Afspraak maken

Stap 2

Meten

Met het meetportaal zijn wij in staat om jouw lichaam tot in de details op te meten. Met behulp van ons meetsysteem kunnen we alle aspecten die betrekking hebben op een ergonomisch goede lighouding in kaart brengen. Met deze meetgegevens kunnen we je nieuwe bed geheel instellen op basis van jouw/jullie eigen lichaam.

Stap 3

Bezorgmoment

Zodra dat mogelijk is nemen wij direct contact met je op om een bezorgmoment in te plannen die je het beste uitkomt. Onze monteurs gaan nauwgezet te werk en zullen uitgebreid de tijd nemen om je zorgvuldig te instrueren. Wij kunnen ook zorg dragen voor de demontage en afvoer van het oude bed.

Stap 4

Geniet van een betere nachtrust

Geniet van je nieuwe bed, geheel ingesteld op basis van jouw eigen lichaam. Door de juiste ondersteuning is uw lichaam in staat om weer op te laden voor een nieuwe energieke dag. Er is een kans dat je bedsysteem niet meteen lekker ligt, maar dat je er echt even aan moet wennen. Dit komt omdat je lichaam waarschijnlijk gaat reageren op een ondersteuning die het nog nooit heeft ervaren. Je kunt het vergelijken met een steunzool. Eerst kan het onaangenaam voelen, maar naar verloop van tijd wil je niet meer zonder. Na een aantal maanden zullen wij contact met u opnemen om te vragen of het geleverde bed geheel naar tevredenheid is.

Dit wil ik ook!
In ons kenniscentrum benaderen wij slapen op een unieke manier. Met meetsystemen, gediplomeerd advies, ruime keuze en aandacht voor jouw persoonlijke voorkeuren ben je bij Geertsema Slaapcomfort op het juiste adres in je zoektocht naar een nieuw bed.