Vraag hier een gratis lichaamsprofiel meting aan

Creëer een nagenoeg perfecte lighouding met onze lichaamsprofiel meting.

Rug-, nek- en schouderklachten

Geertsema Slaapcomfort heeft zich de afgelopen 10 jaar toegelegd op specialisatie rondom rug-, nek- en schouderklachten. De klachten die mensen ervaren zijn namelijk vaak gedeeltelijk en soms geheel toe te schrijven aan een onvoldoende ondersteuning van de wervelkolom en onvoldoende ontspanning op de schouder en de heup. Omdat ieder mens uniek gebouwd is en daardoor een eigen, specifieke ondersteuning nodig heeft, is het zeer belangrijk dat u deskundige hulp krijgt bij het uitzoeken van een nieuw bed. Met behulp van een lichaamsprofiel meting, ons verworven specialisme en onze ruime ervaring gaan we samen met u op zoek naar een bed die ervoor kan zorgen dat u 's nachts echt kan ontspannen en uw wervelkolom gedurende de hele nacht recht en goed ondersteund ligt. Een denkfout die vaak gemaakt wordt is dat een goed bed vooral belangrijk is voor mensen die al klachten hebben. Opmerkingen als 'ik slaap overal wel op' horen wij vaak en dat is niet verwonderlijk. Het menselijk lichaam is flexibel en een slechte ligging en ondersteuning vertaalt zich vaak pas na verloop tijd in specifieke klachten. Een correcte ondersteunig ter voorkoming van klachten is daarom geen 'luxe' maar een investering in uw welzijn op korte én lange termijn.  

Maar welk bed is nou geschikt voor u?
U heeft het vast wel eens meegemaakt. U gaat op zoek naar een nieuw bed, maar eigenlijk liggen de meeste bedden wel lekker. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten en het lijkt haast onmogelijk om hier een goede keuze uit te maken. De verkoper vraagt: ligt het lekker?  Ja eigenlijk ligt het best lekker, maar toch vraagt u zich af of het bed thuis net zo lekker zal liggen als hier in de showroom. En terecht.

'Lekker liggen' kan een hele slechte raadgever zijn in de zoektocht naar een nieuw bed. Stel, u heeft altijd op een veel te soepel matras gelegen, dan kan een soepel matras in de showroom voor uw gevoel lekker liggen. Er is echter een reële kans dat dit matras een totaal verkeerde keuze zal blijken voor een goede ergonomische lighouding en daarmee een goede nachtrust. Dus goed slapen is écht meer dan lekker liggen. Bij Geertsema Slaapcomfort hebben we ons gespecialiseerd in ergonomisch verantwoord liggen. Pas als uw bed in staat is de natuurlijke houding van uw wervelkolom te volgen en te ondersteunen, kan uw rug voldoende herstellen en uitrusten. De kans is aanzienlijk dat dit zal resulteren in een grote toename van uw effectieve (diepe) slaap, beter uitgerust wakker worden en preventie of reductie van rugklachten.

Ons meetsysteem
Omdat ieder lichaam verschillend is ontkomen we hier niet aan maatwerk. Met het meetportaal van Röwa zijn wij in staat om dit maatwerk te bieden. Door de ontwikkeling van dit meetsysteem kunnen we alle aspecten die betrekking hebben op een ergonomisch goede lighouding in kaart brengen (uw lichaamsprofiel). Met deze meetgegevens kunnen we uw nieuwe bed geheel instellen op basis van uw eigen lichaam. Er is dus een kans dat uw bedsysteem niet meteen lekker ligt, maar dat u er echt even aan moet wennen. Dit komt omdat uw lichaam waarschijnlijk gaat reageren op een ondersteuning die het nooit heeft gehad. U kunt het vergelijken met een steunzool. Eerst voelt het erg onaangemaam, maar naar verloop van tijd wilt u niet meer zonder.

Vraag nu een gratis lichaamsprofiel meting aan
Wij willen graag uitgebreid de tijd nemen voor deze slaapmeting, zodat we alle stappen in het proces goed kunnen uitleggen en u de verschillen kunnen laten voelen en vergelijken met andere bedsystemen in onze grote collectie. Wij willen u dan ook stellig adviseren om de profiel meting vooraf aan te vragen, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen. Zo kunnen we u voldoende tijd garanderen voor een uitgebreide analyse. De slaapmeting is geheel vrijblijvend, u zit na afloop dus nergens aan vast.

Vraag uw gratis lichaamsprofiel meting aan

Het meetsysteem uitgelegd in 3 stappen
Voor meer informatie over de lichaamsprofiel meting klik hier.

Meer weten?

Klaas Geertsema is onze Slaapadviseur. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Klaas Geertsema op +31 (0)595 444 344 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Adviesgesprek aanvragen

Wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of slaapmeting?

Adviesgesprek aanvragen

Laat ons u bellen!

Alle velden zijn verplicht