Vraag hier een gratis slaapmeting aan

Creëer een nagenoeg perfecte lighouding met onze slaapmeting.

Welk bed is geschikt voor u?
U heeft het vast wel eens meegemaakt. U gaat op zoek naar een nieuw bed, maar eigenlijk liggen de meeste bedden wel lekker. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten en het lijkt haast onmogelijk om hier een goede keuze uit te maken. Met behulp van een goede verkoopadviseur heeft u uiteindelijk toch nog een overwogen keuze kunnen maken, maar het blijft altijd afwachten of het bed thuis net zo lekker zal liggen als in de showroom.

Lekker liggen kan een hele slechte raadgever zijn in de zoektocht naar een nieuw bed. Stel, u heeft altijd op een veel te soepel matras gelegen, dan kan een soepel matras in de showroom voor uw gevoel lekker liggen. Echter, er is een grote kans dat dit matras een desastreuze keuze zal blijken voor een goede ergonomische lighouding en daarmee een goede nachtrust. Dus goed slapen is écht meer dan lekker liggen. Bij Geertsema Slaapcomfort zijn we al jaren gespecialiseerd in ergonomisch verantwoord liggen. Pas als uw bed in staat is de natuurlijke houding van uw wervelkolom te volgen en ondersteunen, kan uw rug echt voldoende herstellen en uitrusten. Dit zal resulteren in een grote toename van de effectieve slaap, uitgerust wakker worden en preventie of reductie van rugklachten.

Ons meetsysteem
U zult begrijpen dat we hier spreken over maatwerk. Met het meetportaal van Röwa zijn wij in staat om dit maatwerk te bieden. Door de ontwikkeling van dit meetsysteem kunnen we alle aspecten die betrekking hebben op een ergonomisch goede lighouding in kaart brengen. Met de meetgegevens kunnen we uw nieuwe bed geheel instellen op basis van uw eigen lichaam. Er is dus een kans dat uw bedsysteem niet meteen lekker ligt, maar dat u er echt even aan moet wennen.

Vraag nu een gratis slaapmeting aan
Wij willen graag uitgebreid de tijd nemen voor deze slaapmeting, zodat we alle stappen in het proces goed kunnen uitleggen en u de verschillen kunnen laten voelen met andere bedsystemen. Wij willen u dan ook stellig adviseren om de slaapmeting vooraf aan te vragen, zodat we een afspraak met u in kunnen plannen. Zo kunnen we u voldoende tijd garanderen voor een uitgebreide analyse. De slaapmeting is geheel vrijblijvend, u zit na afloop dus nergens aan vast.

Vraag uw gratis slaapmeting aan

Het meetsysteem uitgelegd in 3 stappen
Voor meer informatie over de slaapmeting klik hier.

Meer weten?

Klaas Geertsema is onze Slaapadviseur. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Klaas Geertsema op +31 (0)595 444 344 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Adviesgesprek aanvragen

Wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of slaapmeting?

Adviesgesprek aanvragen

Laat ons u bellen!

Alle velden zijn verplicht