Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Toppers


Er zijn verschillende benamingen voor de ’topper’. Topdekmatrassen, afdekmatrassen, dekmatrassen, topmatrassen. Om het simpel te houden zullen wij hier maar gewoon de benaming toppers gebruiken.

De topper wordt meestal gebruikt op een boxspring om de naad tussen de twee matrassen weg te werken en een extra comfortlaag te creëren op de ondersteunende matrassen. Let op! Een topper geeft geen ondersteuning, maar heeft als voorname functie het verhogen van het comfort en het creëren van drukverlaging. Een topper kan slechte/verouderde matrassen daarom niet verbeteren. Houd dit goed in uw achterhoofd bij de aanschaf van een topper.

Bij Geertsema Slaapcomfort kunnen we u een grote verscheidendheid aan toppers aanbieden in alle soorten en maten. Zaken waar u zeker rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe topper zijn:

  • Levensduur van de topper. (Hoe lang duurt het voordat er weer nieuwe kuiling ontstaat?)
  • Mate van ventileren. (Kies materiaal met een open celstructuur om klamme nachten te voorkomen)
  • Staat van uw huidige matrassen (Een topper kan niks verhullen, Bij verouderde matrassen is een nieuwe topper het verleggen van problemen)

Wij ontvangen u graag in onze winkel of staan u telefonisch te woord om u te adviseren over de juiste topper in uw eigen situatie.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!