Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Röwa slapen op maat


De lichaamsprofielmeting

Een verkeerde lighouding heeft grote gevolgen voor uw slaap, gezondheid, energie en gesteldheid gedurende de dag. Elk mens is verschillend en daarmee is ook een juiste ligging voor ieder afzonderlijk persoon verschillend. Om het bed te kunnen personaliseren is het Ecco2-bedsysteem ontwikkeld. Aan de hand van een postuurmeting kan de bodem ingericht worden op basis van lengte, gewicht, lichaamsbouw en slaapgewoonten. Belangrijk is daarbij een ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!

Stap 1: De meting

Met ons in Nederland unieke meetportaal in onze showroom, brengen we de onderdelen van uw lichaam in kaart die het meeste invloed hebben op een juiste ergonomische lighouding. Denk dan bijvoorbeeld aan de breedte van uw heup en uw schouders, de diepte van uw taille, de holte van uw onderrug, uw lengte, uw gewicht, de positionering van uw knien en de lengte van uw rug. Met deze gegevens kunnen wij de Röwa lattenbodem geheel persoonlijk instellen.

 

Stap 2: De bodem instellen aan de hand van uw eigen meetgegevens

Het systeem zet uw meetgegevens om in een voorkeursinstelling voor de lattenbodem. Het heeft hierbij rekening gehouden met de voorkeurslighouding die u doorgegeven heeft. Voornamelijke zijligging, rugligging, een combinatie van beiden of buikligging. (Probeer de buikligging zoveel mogelijk te vermijden, dit is een ergonomisch slechte lighouding. Een ingestelde bodem op rug of zij kan u daarmee helpen).

Doordat de bodem nu helemaal ingesteld is op basis van uw eigen lichaam, zijn we in staat om een nagenoeg perfecte ligging te creëren voor uw wervelkolom, wat voor een grote verbetering zal zorgen van uw effectieve nachtrust en een reducerende werking kan hebben op rugaandoeningen. Wat deze aanpassingen doen in uw ligcomfort en ondersteuning kunt u ervaren op onze testbank. Hier kunt u direct het grote verschil vernemen tussen een vlakke en een op uw lichaam aangepaste bodem.

Stap 3: De juiste combinatie tussen bodem, matras en kussen

Voor een optimale ligging is een goede combinatie van de aangepaste lattenbodem met een goed matras en hoofdkussen van essentieel belang. Een matras dat bijvoorbeeld een stugge tijk (matrashoes) heeft, zal op spanning komen rond de heup en de schouder, wat de extra ruimte die de bodem geeft geheel te niet kan doen. Een matras met een hoge elasticiteit en een goede zonering is daarom belangrijk bij het samenstellen van de juiste combinatie. Het systeem geeft aan de hand van uw meting een voorkeur uit voor een matras en hoofdkussen die een goede combinatie vormt met de instelling van de lattenbodem. Aangezien wij een grote collectie matrassen en hoofdkussens ter beschikking hebben zullen we naast deze combinatie ook nog andere combinaties maken om tot een zo goed mogeijke ligging te komen, rekening houdend met al uw ingebrachte wensen.

Maak uw bed compleet

Maak uw bed compleet met de stijlvolle, moderne bedden van Röwa. De bedden van Röwa bieden een grote diversiteit. Je kunt je bed helemaal zelf samenstellen, waardoor u een bed kan creëren dat volledig tot zijn recht komt in de inrichting van uw slaapkamer.

Goed voor het milieu

Röwa hecht een grote waarde aan mileu vriendelijke productie. Het bedrijf voelt zich verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van de mensen en let bij het produceren van al haar producten op maximale milieuvriendelijkheid. De filosofie van Röwa luidt: producten creëren betekent blijvende waarden creëren. De complete ontwikkeling, vervaardiging en montage van de Röwa producten vindt plaats in hun fabriek in Mössingen. Aan de voet van de Schwäbische Alb produceren zij in de hoogste kwaliteit en met bijzondere aandacht voor het verwerkte materiaal. Het beukenhout wordt bijvoorbeeld uitsluitend uit de omliggende bossen gehaald.