Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Mline matrassen


Mline heeft u vast wel eens voorbij zien komen op de televisie rondom topsporters en atleten. Mline is een merk van Dutch Bedding Company. Een Nederlands bedrijf dat sinds 2001 het merk Mline voert in diverse landen, waaronder Nederland. Mline blinkt uit in drukverlagende traagschuim matrassen met een ondersteunende kern van pocketveren.

COOL MOTION MATRASSEN
De Cool Motion matrassen collectie van Mline is samengesteld uit een pocketveren kern met daarop een schuimlaag dat zich vormt naar het lichaam. De combinatie van steun en zachtheid zorgt voor een drukverlagend effect, waarop u heerlijk kunt ontspannen. De hoes van de matras is gemaakt met speciale microvezels die koel aanvoelen en uw lichaamswarmte absoberen. Zo ervaart u een prettig slaapklimaat, zowel in de zomer als in de winter.

De Cool Motion 5 en 6 (soft en stevig) is een veel gekozen matras van Mline met de bekende 7-zone pocketveren in combinatie met een bovenlaag van HR en Visco schuim.

In de Cool Motion 7 en 8 (soft en stevig) zijn schuimballen toegevoegd dat het keren/draaien op het matras wat makkelijker maakt.

De Green motion Modular matras is de nieuwste ontwikkeling van Mline. Een 100% circulair matras (herbruikbaar materiaal). De matrassen zijn opgebouwd uit de klassieke pockterveren kern met daarbovenop het uitstekend ventilerende Labyrinth. Een materiaal dat in vergelijking met schuim een stuk beter kan ademen en daarmee uw vocht-en warmteklimaat kan reguleren.

 

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!