Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Life Time


De kindermeubelen van Life Time nodigen uw kind uit om te slapen, spelen en leren op hun slaapkamer. De slaapkamer is voor een kind erg belangrijk. Niet alleen vanwege de nachtrust, maar ook omdat de slaapkamer een eigen plek is voor uw kind. Fijne kindermeubelen helpen uw kind om op de slaapkamer fijn te slapen, spelen en leren.

Je verbeelding bepaalt je grenzen, niet je omgeving. Meubels van LIFETIME zijn ontworpen om kinderen de ruimte te geven om zich te kunnen uiten, te spelen en hun dromen de vrije loop te kunnen laten. Een LIFETIME kinderbed groeit mee met je kind, van baby tot tiener. Het systeemontwerp is dermate goed uitgedacht dat je het kinderbed kunt aanpassen aan de leeftijd, grootte en wensen van je kind.

De Life Time collectie bestaat uit hoogwaardig meubilair uit duurzaam grenen, waar het basisbed het uitgangspunt vormt. Je bouwt dit bed, als uw kind ouder is, gemakkelijk om tot hoogslaper, stapelbed, hemelbed of zelfs een hutbed. Je bent met LIFETIME zo in 1 keer klaar voor vele jaren slapen en plezier!

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!