Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Hypnos


Geertsema Slaapcomfort is vereerd om premium dealer te mogen zijn van de koninklijke bedden en matrassen van Hypnos. Het merk kenmerkt zich door een ongeëvenaard kwaliteitsniveau gecombineerd met een royale, luxueuze uitstraling. Hypnos maakt gebruik van zeer innovatieve binnenvering-kernen, afgedekt met diverse natuurlijke toplagen. Elk Hypnos product heeft zo zijn eigen karakteristieken, ondersteuning en comfort. In onze showroom gaan we met u op zoek welke combinatie in uw situatie het beste resultaat geeft.

NATUURLIJK EN DUURZAAM

Decenia lang is Hynos al bezig om met behulp van luxe, duurzame en natuurlijke materialen de mooiste bedden en matrassen te ontwikkelen. De grondstoffen waarmee Hypnos zijn producten opbouwd, zijn gekozen om hun vermogen tot het reguleren van warmte, het afvoeren van vocht en het afstoten van allergenen. Doordat Hypnos voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt, zijn de bedden en matrassen van Hypnos 100% recyclebaar.

VAKMANSCHAP

Hypnos onderschrijft het belang van een goed bed voor uw welzijn overdag. Zij nemen dit dan ook zeer serieus. Elk op maat gemaakt bed is zorgvuldig met de hand gebouwd om een hoge kwaliteitstandaard te garanderen, opdat u nooit op een mooier en comfortabeler bed meer zult liggen dan uw enige eigen Hypnos.

KWALITEIT

Hypnos streeft naar perfectie en is uitermate trots op haar mooie en authentieke Britse slaapproducten, waarmee het de koninklijke titel ontvangen heeft van koningin Elizabeth II. Hypnos is zo overtuigd van hun kwaliteitsnorm, dat zij een zeer uitzonderlijke volledige garantie geven van tien jaar op haar collectie bedden en matrassen.

ONZE COLLECTIE HYPNOS BEDDEN EN MATRASSEN

In onze grote showroom hebben wij een ruime plek ingericht voor de bedden en matrassen van Hypnos. Door onze ruime collectie krijgt u een goede impressie van de mogelijkheden die Hypnos te bieden heeft en kunnen we op zoek gaan naar een comfort dat helemaal bij u past.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!