Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Hypnos matrassen


‘Wanneer je één nacht op een Hypnos matras geslapen hebt, dan wil je echt niet meer anders.’ Dit hebben we we al meerdere malen mogen horen van mensen die tijdens een hotelovernachting op een Hypnos matras geslapen hadden en eigenlijk meteen verkocht waren. Dat verbaast ons niet. De matrassen van Hypnos zijn door hun royale afdeklaag van natuurlijke materialen in combinatie met hoogwaardige pocketveren, bijzonder comfortabel. Zoals een klant van ons eens mooi heeft gezegd: ‘Iedere avond mag ik weer in mijn heerlijke, vertrouwde nestje stappen.’

Het unieke comfort van de Hypnos matrassen is niet zomaar ontstaan. het komt voor uit meer dan 100 jaar ervaring. Hypnos maakt al bedden en matrassen sinds 1904 en is daarmee één van de oudste beddenmakers van Europa. De reden dat het familiebedrijf al zo lang bestaat is voornamelijk omdat het vast blijft houden aan zijn belangrijkste waardes: vakmanschap, kwaliteit en eersteklas service.

Ieder matras van Hypnos wordt nog met de hand gestikt. Dit houdt in dat de hoes van de matras aan de pocketkern vast gestikt wordt. Deze manier van produceren verhoogt het comfort van het matras en verlengd de levensduur aanzienlijk. Hypnos is zo overtuigd van de kwaliteit en levensduur van de matrassen dat het een volledige garantie van tien jaar geeft op zijn matrassen. De matrassen zijn volledig recyclebaar en kunnen na tien jaar gratis afgehaald en gerecyled worden.

Om u zo goed mogelijk te adviseren hebben wij de volledige collectie aan bedden en matrassen opgenomen en zijn daarmee premium dealer van Hypnos. Wij geven u hieronder alvast een indruk van de verschillende mogelijkheden matrassen.

AFFINITY SERIE:
Een populaire en zeer betaalbare matrassenlijn van Hypnos is de Affinity collectie. Een zeer comfortabel matras, te verkrijgen met drie verschillende toplagen: wol, kasjmier (wol berggeit) en zijde. Iedere toplaag heeft zo zijn eigen comfort en unieke kenmerken. De verschillen willen we u graag uitleggen en laten voelen in onze showroom.

RESERVE
Het reserve matras van Hypnos is uitgevoerd met het innovatie ReActive pocketveer systeem. Iedere veer is opgebouwd uit 8 wendingen, om ieder afzonderlijk deel van het lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen of juist te ontlasten. Het matras is afgedekt met een toplaag van paardenhaar, wol en gebonden wol voor een heerlijk zacht en ademend comfort.

MONARCH SUPREME
Dit luxueze matras is uitgevoerd met een gezoneerd UltraSens pocketspring. De zeventien wendingen in iedere veer zorgen ervoor dat het matras zich naadloos kan aansluiten op het lichaam. De Monarch Supreme is afgedekt met een toplaag van pashmina, bamboe, wol, alpaca en katoen. Een bijzonder comfortabel matras opgebouwd uit natuurlijke en goed regulerende materialen.

SOVEREIGN
Het Sovereign matras van Hypnos is opgebouwd uit een zandloper veer afgedekt met handgebonden paardenhaar en lamswol. Dit resulteert in een weelderig comfort en unieke prestaties op het gebied van vocht- en warmte regululatie.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!