Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Dormiente


Wij hebben een voorliefde voor massief houten bedden. De prachtige collectie bedden van Dormiente heeft ondertussen dan ook een groot aandeel van onze winkelvloer weten te veroveren. De bedden blinken uit om de unieke en voor Dormiente typerende combinatie van robuustheid en elegantie. Bedden van Dormiente zijn geheel vervaardigt uit verantwoorde houtkap en 100% vrij van schadelijke stoffen.

DESIGNBEUKEN VIVA
Bewonder in onze showroom het nieuwste model van Dormiente, de Viva. Het bed combineert een prachtige belijning met de nieuwste technieken in het verwerken van het traditionele, massieve beukenhout, waarmee het Viva bed een zeer verfrissende look krijgt. 3mm gepeld fineer van beukenhout wordt kruislings gelijmd en verwerkt tot massieve panelen, wat zorgt voor een elegant, maar resistente uitstraling.

MASSIEFHOUTEN BED BALENA
Het massief houten bed Balena straalt rust, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen uit. De constructie van massief hout met zachte, gebogen en schone vormen in combinatie met verborgen voeten, zorgen voor een drijvende vorm van het bed. Het bed is goed te combineren met de meeste standaard vlakke en verstelbare matrasdragers op de markt. De Balena is uit te voeren in de volgende houtsoorten: beuken, kernbeuken, kersen, eiken, wildeiken en noten.

MASSIEFHOUTEN BED GABO
Het massieve houten bed Gabo is een sierraad voor elke slaapkamer. Het bed valt op door zijn extraverte design. Door de vormgeving van het bed onstaan er een soort natuurlijke licht- en schaduweffecten in het hout. Het Gabo bed is in staat om directheid te combineren met een perfecte elegantie. Een absolute aanwinst voor de slaapkamer. Het Gabo bed is verkrijgbaar in de houtsoorten beuken, kernbeuken, kersen, eiken, wildeiken en noten.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!