Ga naar de inhoud

klanten waarderen ons met een 4.8/5 - op basis van 68 Google Reviews

Auping spiraalbodems


Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker.

VLAKKE SPIRAALBODEM
De vlakke spiraalbodem heeft dwarsgespannen spiralen die zorgen voor een unieke ventilatie en ondersteuning.

HANDVERSTELBARE SPIRAALBODEM
De handverstelbare spiraalbodem heeft een rug- en voetendeel die met de hand kunnen worden versteld. Deze spiraalbodem biedt een unieke ondersteuning en ventilatie dankzij de dwarsgespannen spiralen.

1-MOTORIGE SPIRAALBODEM
De 1-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij het rugdeel elektrisch te bedienen is door middel van een draadloze handset en het voetendeel met de hand kan worden versteld. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

2-MOTORIGE SPIRAALBODEM
De 2-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel als voetendeel elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

3-MOTORIGE SPIRAALBODEM
De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit.

Benieuwd naar dit product?

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!