Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wij garanderen u goede producten die waar voor uw geld bieden. U vindt bij ons wat u zoekt en weet zeker dat u er niet teveel voor betaalt, dat is een prettig gevoel!

Deskundig advies

Wij hebben de kennis en ervaring om uw keuze perfect te begeleiden. We stellen hoge eisen aan de mensen die onze naam vertegenwoordigen, en dat merkt u. Wat u wilt is het belangrijkste, altijd.

Vakkundige en snelle reparaties

Problemen met uw bed moeten zo snel mogelijk verholpen worden en liefst voorgoed. Daar waar mogelijk zullen wij uw bed ter plekke in orde maken, maar de kwaliteit dient voorop te staan.

Onderhouds tips

Spiraal bodems en houten accessoires

Vlekken op de spiraalbodem en de houten accessoires werkt u weg met een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel. Gebruik nooit een schuursponsje of schuurmiddelen. Stof de spiraalbodem en het onderstel af en toe even af.

Auping:

Vanwege de zorg van Auping voor het milieu, is het product voorzien van poedercoating. In de eerste weken na aanschaf kan onder het bed wat lakstof vallen. Dit is onschuldig en laat zich gemakkelijk verwijderen.

Uw bed kan tegen een stootje. Maar toch.... Krassen zijn nooit helemaal te voorkomen. Gelukkig maakt u een kleine beschadiging met een speciale lakstift vrijwel geheel onzichtbaar. De lakstiften zijn via de Auping dealer te bestellen.

Boxsprings

Een boxspring kunt u het beste niet uitkloppen of zuigen, maar reinigen met een zachte borstel.

Zorg voor een optimale ventilatie. Gebruik liever geen matrasdek tussen matras en boxspring. Bij plaatsing van een boxspring in een bedbak moet voldoende luchtcirculatie aanwezig zijn, zodat de ventilatie niet wordt gehinderd. Als er vlekken op de boxspring zitten, kunt u deze meestal eenvoudig verwijderen. Gebruik zo min mogelijk water. Gebruik geen bleekwater of andere bijtende stoffen.

Matras

Matrassen en dekbedden worden altijd een beetje vochtig door transpiratie tijdens het slapen. Daarom is het aan te raden om elke dag uw bed en het dekbed te luchten.
Het beste is het om na het opstaan het dekbed dubbelgevouwen op het voeteneind te leggen. Het matras en de onderkant van dekbed, die het meest in contact staan met het lichaam, kunnen zo goed drogen. Laat alles zo een paar uur liggen – misschien ziet het er niet zo netjes uit, maar het is wel zo fris!

Rondom de matras zit de tijk. Afhankelijk van het type tijk kunt u deze afritsen en reinigen. Lees hiervoor uitvoerig de bijgeleverde wasvoorschriften van de matras.

Meer weten?

Kees Geertsema is onze Slaapadviseur. Hij beantwoordt graag uw vragen.

Bel Kees Geertsema op +31 (0)595 444 344 of vul het formulier in, dan belt hij u.

Adviesgesprek aanvragen

Wil u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek en/of slaapmeting?

Adviesgesprek aanvragen

Laat ons u bellen!

Alle velden zijn verplicht