Slapen op maat
Gediplomeerde adviseurs
Grootste slaapspeciaalzaak van het noorden
Hoge servicegraad
Snelle en nauwkeurige levering

Tip: maak een afspraak 

U kunt gerust zonder afspraak binnenlopen.

Om u gegarandeerd te kunnen adviseren, willen wij u echter aanraden om tijdig een adviesgesprek in te plannen. 
 

Er gaat wel degelijk iets boven Groningen ...

Dat dit geen loze kreet is, mag blijken uit het unieke concept en inrichting van een van de grootste slaapspeciaalzaken in Noord-Nederland. Bij Geertsema Slaapcomfort krijgt het bed de plaats die het verdient. Tijd, aandacht en privacy in combinatie met de beste merken en het advies van mensen die hun vak kennen, zijn kernbegrippen in onze eigentijdse visie op slaapvoorlichting.

Ons specialisme

'De mens is de maat van alle dingen.' Kom met deze spreuk in gedachten eens langs in onze beddenspeciaalzaak in Winsum. In ons kenniscentrum benaderen wij slapen op een unieke manier. Met meetsystemen, gediplomeerd advies, ruime keuze en aandacht voor uw persoonlijke voorkeuren bent u bij Geertsema Slaapcomfort op het juiste adres in uw zoektocht naar een nieuw bed.

Ergonomie

Ergonomie is bij Geertsema Slaapcomfort altijd het uitgangspunt bij advisering. Een mooi bedsysteem met alles erop en eraan hoeft niet perse geschikt voor u te zijn en kan leiden tot een verminderde slaapkwaliteit door een gebrek aan ondersteuning. Ergonomisch goed liggen betekent dus dat het bedsysteem u een goede ondersteuning biedt, zodat uw rug tijdens de nachtrust kan ontspannen. Tijdens de slaap herstellen we. Hoe beter we liggen, des te beter we uitrusten. Daarom is de ergonomische juiste lighouding zo belangrijk. Verkeerd liggen leidt bij veel mensen tot rugpijn, spanningen in de nek, stijfheid, gespannen rugspieren en onvoldoende effectieve slaap.

Uw wervolkolom moet tijdens de nachtrust zo optimaal mogelijk liggen en zo zijn natuurlijke vorm behouden, of u nu op uw rug, op uw buik of op uw zij ligt. In de praktijk betekent dit dat het bedsysteem uw lichaam moet kennen, op bepaalde punten moet het bed extra ondersteuning geven en op andere plekken moet het juist iets meegeven. Omdat dit voor ieder persoon verschillend is, maken wij bij Geertsema Slaapcomfort gebruik van meetsystemen. In ons kenniscentrum bepalen wij uw maten, waarmee wij de slaapsystemen op u persoonlijk kunnen instellen. Door u vervolgens het verschil te laten voelen met een standaard versie slaapsysteem, kunt u zelf vernemen wat een effect de persoonlijke aanpassingen hebben op uw lighouding.

Advies

Het adviseren van een bed is meer dan een vak, het is een passie. Een passie om alle mensen die bij ons in de winkel komen te helpen met een bedsysteem die hun nachtrust en hun welbevinden structureel zullen verbeteren. Wij halen onze voldoening uit reacties die wij teruggekoppeld krijgen van klanten die zo enorm tevreden zijn met hun bedsysteem en overweldigd zijn door de mate van ontspanning die zij ervaren op hun nieuwe bed.

Een goed advies is voor een ieder verschillend en vergt veel kennis en ervaring. Bij Geertsema Slaapcomfort staan gekwalificeerde slaapadviseurs tot uw beschikking. Zij begeleiden u graag in een persoonlijk advies bij het maken van een juiste keuze voor uw matras en bedbodem. Onze adviseurs bekijken uw situatie vanuit ergonomisch en orthopedisch oogpunt om samen met u een bedsysteem te vinden dat een ideale aanpassing aan uw lichaamsvormen kan realiseren. Onze adviseurs zijn ervaren en fijngevoelig. Ze informeren en helpen bij het nemen van een gemotiveerde beslissing, waar alle partijen volledig achter kunnen staan.